Interieurontwerp

Studio Knott, onder leiding van Maaike Knottnerus, is verantwoordelijk voor het interieurontwerp van Het Kompas. In samenspraak met de opdrachtgevers is er uitvoerig nagedacht over elk detail van de inrichting van het gezondheidscentrum.

Het uitgangspunt van het ontwerp is "Nature connects People", omdat het gebouw een openbare ruimte is waar mensen van verschillende leeftijden samenkomen. Daarom is er per verdieping gekozen voor een ander thema uit de natuur, zoals "Het Bos" op de begane grond, "De Duinen" op de eerste verdieping en "De Lucht" op de tweede verdieping.

Elke verdieping heeft een andere basis kleur die aansluit bij het thema. Studio Knott heeft de inrichting met behulp van 3D beelden gevisualiseerd en uitgewerkt. Ook de materialisatie heeft Maaike bijgewoond waarbij er voor verschillende materialen is gekozen, waaronder stoelen van De Vorm, gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Het resultaat van Studio Knott's werk voor Het Kompas is een beleving die bijdraagt aan een rust gevend en aangenaam verblijf voor de bezoekers. Studio Knott is trots op het eindresultaat en de toegevoegde waarde die zij heeft mogen leveren aan het gezondheidscentrum.

Bekijk de foto'sVoor meer informatie over Studio Knott's werk en projecten, kunt u terecht op de website studio Knott.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w